неделя, 27 февруари 2011 г.

Запознанства онлайн

Запознанства - Online запознанства

В забързаното ни ежедневие, все по-малко време остава хората да се срещат, запознават и да излизат "наживо". Запознанствата с нови хора, било то просто за приятелство, обща работа или с цел романтична връзка малко по-малко се прехвърлят във виртуалното пространство. Вече отнема много по-малко време да срещнеш човек с общи интереси, човек с който може да захванете обща работа и прочие (напълно валидно е и обратното - може да се натъкнете и на много неприятни особи).

Запознанства онлайн или офлайн и кое е за предпочитане?

И двата вида водят своите плюсове и минуси. При срещата на живо с човек, емоциите и чувствата са много по-силни (за добро или зло). По-лесно и по-бързо може да бъде опознат човек. Негативите могат да бъдат - от неприятна компания (да се чудите как да се оттървете от човека) до страха от срещата с непознат, заговарянето му и изграждането на каквато и да е връзка. Поради последните няколко изброени причини много хора предпочитати и да се запознават онлайн. Онлайн можеш избереш човека, с който точно искаш да се запознаеш (или поне съдейки от споделената от него информация в профила му). За притеснителните и срамежливи хора разговора и развитието в началото на една подобна връзка се осъществява много по-лесно. От друга страна винаги можеш да напуснеш разговора под някакъв предтекст или просто да изчезнеш (което е грубо но е вариант). Онлайн запознанствата носят със себе си и удобството на това да "анализираш" и изградиш представа за приятелите, интереситеи положението на човека, с който се запознаваш.

Независимо, че и по-двата начина може да срещнете и да се запозанете с човек, който винаги сте търсели, ние бихме ти препоръчали да излезнеш да си харесаш някой и да му се усмихнеш :). А след това... каквото сабя покаже.